Verificari / Revizii

Firma UXI SERVICES S.R.L.-D din Galati este autorizata ANRE si ISCIR pentru operatiunile de:

  • verificare / revizie periodica pentru instalatii de utilizare gaze naturale;
  • verificare tehnica periodica sau in utilizare pentru echipamente sub presiune avand P ≤ 400 kW;
  • puneri in functiune si autorizarea functionarii pentru echipamente sub presiune avand P ≤ 400 kW.

Societatea UXI SERVICES SRL-D Galati este si centru autorizat la punerea in functiune a centralelor si echipamentelor termice marca Ferroli, Motan, Viessmann.

Puneri in functiune / autorizarea functionarii

Societatea UXI SERVICES S.R.L. din Galati este partener autorizat pentru punerea in functiune si asigurarea service-ului si a pieselor de schimb in garantie pentru echipamentele Ferroli, Motan, Viessmann. 

De asemenea, societatea UXI SERVICES SRL din Galati este autorizata ISCIR conform PT-A1/2010 pentru autorizarea functionarii oricarui tip de echipament de incalzire avand P≤ 400 kW.

Punerea in functiune a centralelor / cazanelor cu P ≤ 400 kW se realizeaza printr-o serie de verificari si reglaje, la finalizarea montajului acestora, respectand instructiunile elaborate de producator si...

Verificari / Revizii instalatii gaze

VERIFICARI SI REVIZII PERIODICE ALE INSTALATIILOR DE UTILIZARE GAZE NATURALE Solicita ACUM

Societatea UXI SERVICES S.R.L. din Galati este autorizata ANRE pentru executie, verificari si revizii ale instalatiilor de utilizare gaze naturale, avand autorizatia 16174/11.03.2016. Prin instalatorii nostri autorizati efectuam operatiunile de verificare tehnica periodica (obligatorie la interval de maxim 2 ani), respectiv revizie periodica (obligatorie la interval de maxim 10 ani, dupa orice întrerupere a utilizării instalaţiei pentru o...

Verificari tehnice periodice

Societatea UXI SERVICES S.R.L. din Galati este autorizata ISCIR pentru instalare, reparare, intretinere si verificari tehnice in utilizare la aparate consumatoare de combustibili cu Pmax ≤ 400 kW si la cazane de apa calda cu Pmax ≤ 400 kW, avand autorizatia BC/CR4/A,F,D/1,2/1587/20.08.2015.

Conform Prescriptiei Tehnice A1/2010, cap. 5:

VERIFICAREA TEHNICA PERIODICA (VTP) A APARATELOR:

ART.21

  1. Verificarea tehnică periodică a aparatelor se efectuează la un interval de 2 ani de către persoane juridice autorizate.
  2. Verificările tehnice periodice constau în:
    ...
 
 
  •  
  •  
Zircon - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.