Verificari / Revizii

Firma UXI SERVICES S.R.L.-D din Galati este autorizata ANRE si ISCIR pentru operatiunile de:

  • verificare / revizie periodica pentru instalatii de utilizare gaze naturale;
  • verificare tehnica periodica sau in utilizare pentru echipamente sub presiune avand P ≤ 400 kW;
  • puneri in functiune si autorizarea functionarii pentru echipamente sub presiune avand P ≤ 400 kW.

Societatea UXI SERVICES SRL-D Galati este si centru autorizat la punerea in functiune a centralelor si echipamentelor termice marca Ferroli, Motan, Viessmann.

Puneri in functiune / autorizarea functionarii

Societatea UXI SERVICES S.R.L.-D din Galati este partener autorizat pentru punerea in functiune si asigurarea service-ului si a pieselor de schimb in garantie pentru echipamentele Ferroli, Motan, Viessmann. 

De asemenea, societatea UXI SERVICES SRL-D din Galati este autorizata ISCIR conform PT-A1/2010 pentru autorizarea functionarii oricarui tip de echipament de incalzire avand P≤ 400 kW.

Punerea in functiune a centralelor / cazanelor cu P ≤ 400 kW se realizeaza printr-o serie de verificari si reglaje, la finalizarea montajului acestora, respectand instructiunile elaborate de...

Verificari / Revizii instalatii gaze

VERIFICARI SI REVIZII PERIODICE ALE INSTALATIILOR DE UTILIZARE GAZE NATURALE Solicita ACUM

Societatea UXI SERVICES S.R.L.-D din Galati este autorizata ANRE pentru executie, verificari si revizii ale instalatiilor de utilizare gaze naturale, avand autorizatia 16174/11.03.2016. Prin instalatorii nostri autorizati efectuam operatiunile de verificare tehnica periodica (obligatorie la interval de maxim 2 ani), respectiv revizie periodica (obligatorie la interval de maxim 10 ani, dupa orice întrerupere a utilizării instalaţiei pentru...

Verificari tehnice periodice

Societatea UXI SERVICES S.R.L.-D din Galati este autorizata ISCIR pentru instalare, reparare, intretinere si verificari tehnice in utilizare la aparate consumatoare de combustibili cu Pmax ≤ 400 kW si la cazane de apa calda cu Pmax ≤ 400 kW, avand autorizatia BC/CR4/A,F,D/1,2/1587/20.08.2015.

Conform Prescriptiei Tehnice A1/2010, cap. 5:

VERIFICAREA TEHNICA PERIODICA (VTP) A APARATELOR:

ART.21

  1. Verificarea tehnică periodică a aparatelor se efectuează la un interval de 2 ani de către persoane juridice autorizate.
  2. Verificările tehnice periodice constau în:
  3. ...
 
 
  •  
  •  
Zircon - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.